Sonkás tésztafelfújt hozzávalók:

300 gr tészta

200 gr sonka

10-12 friss gomba

3 tojás

3-4 kanál tejföl

3-4 kanál reszelt sajt

bors

bazsalikom

vegeta

aprított petrezselyem

Sonkás tésztafelfújt elkészítése:

Főzd meg a száraztésztát sós vízben, szűrd le, majd öblítsd le hideg vízzel és keverj hozzá három kanál olajat.

Ezután add hozzá sorra: a gombákat, a felkockázott sonkát, a reszelt sajtot, a tejfölt és a megfűszerezett, felvert tojásokat.

Keverd jól össze a fent említett hozzávalókat, azután pedig tedd a sütőbe 25-30 percre.

Melegen tálald, zöldsalátával, a tetejét pedig szórd meg reszelt sajttal, vagy öntsd le tejföllel.

A receptet Pica ajánlotta.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 30 perc