Sonkás tésztafelfújt hozzávalók:
300 gr tészta
200 gr sonka
10-12 friss gomba
3 tojás
3-4 kanál tejföl
3-4 kanál reszelt sajt
só
bors
bazsalikom
vegeta
aprított petrezselyem
Sonkás tésztafelfújt elkészítése:
Főzd meg a száraztésztát sós vízben, szűrd le, majd öblítsd le hideg vízzel és keverj hozzá három kanál olajat.
Ezután add hozzá sorra: a gombákat, a felkockázott sonkát, a reszelt sajtot, a tejfölt és a megfűszerezett, felvert tojásokat.
Keverd jól össze a fent említett hozzávalókat, azután pedig tedd a sütőbe 25-30 percre.
Melegen tálald, zöldsalátával, a tetejét pedig szórd meg reszelt sajttal, vagy öntsd le tejföllel.
A receptet Pica ajánlotta.
0 hozzászólás