Gesztenyés palacsinta hozzávalók:

10 palacsinta lap

2 kocka gesztenyepüré

½ liter tejszín

csokireszelék vagy csokiöntet a díszítéshez

Gesztenyés palacsinta elkészítése:

A palacsinta lapok elkészítését megtalálod itt.

Egy edényben felverjük a fél liter tejszínt, egy másikban pedig mixerrel összetörjük a gesztenyepürét.

A felvert tejszínből keveset meghagyunk díszítésnek, a többit pedig az összetört gesztenyepüréhez adjuk és jól összekeverjük. A tejszín adag ízléstől függ, de az arany legalább fele-fele kell legyen, különben a massza túl száraz és erős lesz.

A gesztenyés masszát a palacsinta közepére tesszük, majd feltekerjük. Ha valaki nagyon szereti a csokiöntetet, a palacsintába is lehet tenni egy keveset.

Miután feltekertük a maradék tejszínnel és csokiöntettel vagy csokidarabkákkal díszítjük.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 40 perc