A la Amarjit spenótos csirke hozzávalók:

csirkemell

spenót

1 nagy fej hagyma

1 gerezd fokhagyma

csípős paprika

koriander, kardámom és édes paprika egyenlő mennyiségben

1 teáskanálnyi köménymag

A la Amarjit spenótos csirke elkészítése:

Kevés olajon megpárolod a hagymát, a fokhagymát és a csípős paprikát.

Hozzáadod a húst, a többi fűszert és egy percig kavargatod.

Hozzáadod a spenótot (ha nem fagyasztott akkor adj hozzá kevés vizet is), majd lefededve addig főzöd míg térfogata jól lecsökken.

Rizs körettel tálalod.

A receptet BD ajánlotta.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 40 perc