Kapucíner szelet hozzávalók:

Lapok

5 tojásból készült rendes piskóta

5 tojásból készült barna piskóta

Krém

2 csomag vaníliapuding

5 dl tej

2 kocka margarin

40 dkg procukor

Katica tortabevonó

4 evőkanál mogyorós kapucsínó

csokimáz vagy tortadara

Kapucíner szelet elkészítése:

A 2 csomag vaníliapudingot megfőzzük 5 dl tejben.

A 2 margarint kikavarjuk 40 dkg porcukorral és a kihűlt pudinghoz adjuk.

A krém ⅔-át a barna piskótára kenjük.

Katica tortabevonót olvasztunk és rákenjük a krémre. Ha a tortabevonó kicsit hűlt, rátesszük a sárga piskótalapot.

A maradék krémhez hozzáadunk 4 evőkanál mogyorós kapucsínót és rákenjük a piskótára

A tetejét csokimázzal vagy tortadarával díszítjük.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 70 perc