Gyümölcsös kosárkák hozzávalók:

Tészta

50 dkg liszt

20 dkg margarin

4 tojás sárgája

12 dkg cukor

1 csomag sütőpor

1 citrom reszelt héja

3-4 evőkanál tejföl

Töltelék

baracklekvár

4 tojás fehérje

22 dkg cukor

22 dkg darált dió

1 citrom reszelt héja

Gyümölcsös kosárkák elkészítése:

A tésztát összeállítjuk, öt egyenlő részre osztjuk és egyenként 15 darabra vágjuk.

A kosárkákat kibéleljük tésztával (elnyomkodjuk körbe-körbe), megkenjük lekvárral és erre tesszük a tölteléket.

Aranyló sárgára sütjük.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 80 perc