Ráksaláta ementálival hozzávalók:

20 dkg sajt (ementáli)

1 db cukkini

1 db alma

1 fej saláta (fodros)

24 db rákfarok

5 cl olaj

evőkanál borecet

bors (szemes) ízlés szerint

só ízlés szerint

Ráksaláta ementálival elkészítése:

Tisztítsuk meg a salátát. Készítsük el az öntetet a borecetből, sóból, borsból, olajból. Főzzük 3 percig a rákfarkakat sós vízben.

Vágjuk össze a sajtot kis kockákra, tegyünk ugyanígy az almával is. A cukkínit vágjuk vékony szeletekre.

Osszuk szét ízlésesen a hozzávalókat tányérokra.

Locsoljuk meg az öntettel és tálaljuk.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 30 perc