Orosz burgonyasaláta hozzávalók:

60 dkg héjában főtt burgonya

1 nagy savanykás alma

1 citrom leve

1 főtt tojás

1 fej hagyma

3 evőkanál olaj

3 evőkanál ecet

5 evőkanál húsleves

2 teáskanál mustár

só, bors

Orosz burgonyasaláta elkészítése:

A főtt tojás sárgáját jól kikeverjük az olajjal, az ecettel, a húslevessel és a fűszerekkel.

A burgonyát kockákra, a hagymát és az almát vékony szeletekre, a tojás fehérjét apró kockákra vágjuk.

Az alapanyagokat és az öntetet jól összekeverve, behűtve tálaljuk.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 40 perc