Hercegnőburgonya hozzávalók:

1 kg burgonya

4 tojássárgája

1 dl tejszín

25 dkg reszelt sajt

1 kávéskanál mustár

frissen őrölt bors

Hercegnőburgonya elkészítése:

A sütőt forróra előmelegítjük (210°C). A burgonyát meghámozzuk, felkockázzuk, sós vízben megfőzzük, leszűrjük és áttörjük.

A tojássárgákat a tejszínnel, a sajttal, a mustárral és a borssal simára keverjük és a burgonyához adjuk.

Kivajazunk egy tepsit, és a nyomózsákba töltött burgonyából kis „csókokat” nyomunk rá. 20 perc alatt aranysárgára sütjük.

Természetesen nem muszáj csók formában megsütni, ez alakítható igényeink szerint.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 60 perc