Fokhagymás burgonya hozzávalók:

5 dkg vaj

2 kg burgonya

2 gerezd fokhagyma

5 dkg reszelt ementáli sajt

2 ek reszelt parmezán sajt

metélőhagyma vagy rozmaring

Fokhagymás burgonya elkészítése:

A burgonyát meghámozzuk és kis kockákra vágjuk.

A fokhagymát áttörjük, és a vajon megfonnyasztjuk. Hozzáadjuk a burgonyát, és kb. 5 percig együtt sütjük.

A burgonyát tűzálló tálba tesszük, megsózzuk, megszórjuk a sajtokkal és a finomra vágott metélőhagymával vagy rozmaringgal.

180 °C-ra előmelegített sütőben kb. 40 percig sütjük.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 50 perc