Gribiche mártás hozzávalók:

Majonéz

tejszín

mustár ízlés szerint

só ízlés szerint

főtt tojás ízlés szerint

ecetes uborka ízlés szerint

metélőhagyma ízlés szerint

tárkony ízlés szerint

petrezselyemzöld ízlés szerint

capri bogyó ízlés szerint

Gribiche mártás elkészítése:

Mustárral, sóval, finomra vágott főtt tojással és ecetes uborkával, metélőhagymával, tárkonylevéllel, petrezselyemzöldjével és apróra vágott capri bogyóval izesített majonéz.

Kevés tejszínnel hígitjuk.

Hideg húsokhoz, velőhöz, halakhoz adjuk.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 15 perc