Tejfölös újburgonya hozzávalók:

1 kg újburgonya

1 fej vöröshagyma

1 kolbász ízlés szerint

3 db tojás

3 dl tejföl

só ízlés szerint

késhegynyi pirospaprika

petrezselyemzöld ízlés szerint

olaj ízlés szerint

Tejfölös újburgonya elkészítése:

Olajban megpirítjuk az apróra vágott hagymát, megforgatjuk rajta a felaprított újburgonyát, megszorjuk a paprikával, megsózzuk, egy kevés vizet öntünk alá és puhára pároljuk.

Amikor már majdnem puha, hozzáadjuk a felkarikázott kolbászt, a cikkekre vágott tojást és a tejfölt. Összerottyantjuk, petrezselyemmel megszórjuk.

A tejfölös újburgonya mellé fejessalátát tálalunk.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 45 perc