Currys csirkemáj hozzávalók:

2 dl csirkehús leves (lehet kockából is)

1 teáskanál étkezési keményítő

1 teáskanál currypor

1 teáskanál só

1 teáskanál szárított pirospaprika-pehely

2 tk olaj

30 dkg csirkemáj (szív nélkül)

1 közepes fej hagyma

1 cső csípos zöldpaprika

2 gerezd fokhagyma

Currys csirkemáj elkészítése:

Keverjük a húsleveshez az étkezési keményítőt, a curryport, a sót és a pirospaprika-pelyhet. Forrósítsuk fel az olajat, tegyük bele a darabokra vágott csirkemájat, a finomra vágott hagymát, a vékonyra szeletelt csípős paprikát és a zúzott fokhagymát.

Pirítsuk addig, amíg a máj már nem véres, majd öntsük hozzá a fűszeres húslevest, jól fozzük be.

Currys párolt rizzsel tálaljuk.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 40 perc