Hamis gesztenyés pite hozzávalók:

Tészta

40 dkg liszt

15 dkg margarin

15 dkg porcukor

3 tojás sárgája

1 sütőpor

kevés tej

2 részre osztjuk

Töltelék

1 kg áttört krumpli

15 dkg dió

1 vaníliás cukor

20 dkg porcukor

1 dl rum

3 tojás habja

Hamis gesztenyés pite elkészítése:

A tésztához valókat összegyúrjuk, és kétfelé vesszük.

Az egyik lapot kinyújtjuk, és kibélelünk vele egy gáztepsit.

A töltelékhez valókat összekeverjük, és a tésztára tesszük.

A másik lapot is kinyújtjuk, és a tepsibe tesszük.

Forró sütőbe tesszük, és közepes hőfokon megsütjük.

A sütemény tetejére csokit teszünk.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 60 perc