Zöldséges csirkecomb hozzávalók:
4 személyre:
4 csirkecomb
10 dkg gomba
20 dkg kelbimbó
40 dkg burgonya
20 dkg sárgarépa
10 dkg fehérrépa
10 dkg zöldpaprika
10 dkg zeller
5 dkg zöldhagyma
5 dkg margarin
petrezselyem
majoranna
őrölt fehérbors
só
Zöldséges csirkecomb elkészítése:
A lebőrözött combokat sózd, borsozd és szórd meg petrezselyemmel, majorannával és pihentesd egy órát. A megtisztított zöldségeket vágd fel kis darabokra, sózd meg, adj hozzá finomra vágott petrezselymet és keverd össze.
Egy margarinnal kikent tűzálló tálba terítsd el a zöldség felét, arra fektesd a combokat, tégy rájuk margarindarabkákat, s az egészet borítsd be a maradék zöldséggel.
Az edényt jól fedd le – legalább alufóliával – és középmeleg sütőben süsd, míg a hús meg nem puhul.
0 hozzászólás