Padlizsán krém hozzávalók:

2 db padlizsán (fontos, hogy hosszúkást vegyünk, mert ezeknek nincs keseru mellékízük)

1/2 dl olaj

2 gerezd fokhagyma

frissen vágott petrezselyem

1 kávéskanálnyi piros paprika

Padlizsán krém elkészítése:

A padlizsánt karikákra vágjuk lesózzuk és hagyjuk kb. 20 percig, hogy levet eresszen.

Lemossuk a sót és forró olajban hirtelen mindkét oldalán kisütjük.

Miután kihűlt, kézi mixerrel összepasszírozzuk, úgy hogy belerakjuk a fokhagymát a petrezselymet és a piros paprikát.

Pirítós kenyérrel tálaljuk.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 60 perc