Diófánk hozzávalók:

40 db-hoz

4 tojás

30 dkg cukor

20 dkg darált dió

10 dkg margarin

1 csomag vaníliás cukor

Diófánk elkészítése:

Három tojás habjához hozzákeverünk 15 dkg darált diót és 20 dkg cukrot. Diónyi halmokat teszünk a tepsibe, és forró sütőben rövid ideig sütjük.

1 egész tojást, 3 tojás sárgáját, 5 dkg diót, 10 dkg cukorral sűrűre főzünk. Ha kihűlt, 10 dkg margarinnal, vaníliás cukorral habosra keverjük, és a fánkokat kettesével összeragasztjuk.

Használhatunk pisztáciát is.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 45 perc