Párizsis krém hozzávalók:

8 dkg margarin

20 dkg párizsi

10 dkg zöldpaprika

10 dkg uborka

0,5 dl energiaszegény tejföl

2 dkg vöröshagyma

mustár

petrezselyem

Párizsis krém elkészítése:

A margarint pici sóval, borssal simára keverjük, hozzáadjuk a lereszelt vöröshagymát, a finomra vágott petrezselymet és a tormás mustárt.

A párizsit és a zöldpaprikát apró kockákra vágjuk, majd a tejföllel együtt az ízesített margarinhoz keverjük.

A szendvicskrémet kenyérre, abonettre kenjük, sózott, nyers uborkaszeletekkel, paradicsommal, paprikával diszítjük.

Igen kalóriaszegény.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 15 perc