Gombás sertéskaraj sonkával hozzávalók:

4 szelet karaj

4 szelet főtt sonka

4 szelet sajt

15 dkg gomba

2 tojás

1 fej hagyma

finomra vágott petrezselyem

olaj

Gombás sertéskaraj sonkával elkészítése:

A hússzeleteket kissé kiverjük, sózzuk, forró zsíron mindkét oldalát lepirítjuk. Kevés vizet aláöntve, fedő alatt puhára pároljuk, majd kikent tűzálló tálba fektetjük. Közben az apróra vágott hagymát a maradék zsiradékon kissé megfuttatjuk, majd hozzáadjuk a szeletelt gombát. Puhára pároljuk.

A tojásokat felverjük, beleszórjuk a finomra vágott petrezselymet, sózzuk. A tojást a gombához adjuk, kevergetjük, míg összeáll. A hússzeleteket betakarjuk 1-1 szelet sonkával, elosztjuk rajta a gombát, betakarjuk 1-1 szelet sajttal.

Forró sütőben sajtpirulásig sütjük. Párolt rizs, zöldbab és paradicsomsaláta illik hozzá.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 70 perc