Tojásdomb hozzávalók:

2 személyre:

6 tojás

mozzarella sajt

pertrezselyemzöld

nokedli

gomba

bors, só, fűszerpaprika

vöröshagyma

Tojásdomb elkészítése:

A nokedlit előre megfőzzük, ezután a gombát a hagymával, és a borssal megpírítjuk (aki akar, ilyenkor paprikát is tehet hozzá). Hagyjuk pirulni 5-6 percig, és közben a petrezselymet adjuk hozzá.

Ezek után a nokedlit rakjuk hozzá, és üssük rá a tojásokat. Egyengessük el simára a serpenyőben főztünket, majd a mozzarellát terítsük szét rajta.

Vegyük le a tűzről, sózzuk meg, és a serpenyőben tálaljuk.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 30 perc