Csokoládés puszedli hozzávalók:
12,5 dkg vaj
5 dkg vaníliás cukor
1 tojás
12,5 dkg liszt
2 evokanál kakaópor
5 dkg barnacukor
1 csomag sütopor
csipetnyi só
12,5 dkg durvára vagdalt étcsokoládé
Csokoládés puszedli elkészítése:
A vajat, a kétféle cukrot, és a tojást habosra keverjük. Szitáljuk bele a lisztet, sütőport, a sót, a kakaóport és ezután alaposan dolgozzuk ki.
Keverjük hozzá a csokoládét. Vajazzunk ki egy sütőlemezt (vagy alufólián) és kiskanállal osszuk rajta szét a puszedliket.
Távol egymástól, mert meg fognak dagadni. 5-10 percig süssük előmelegített sütőben 190 °C-on. Vegyük ki, és hagyjuk hűlni.
0 hozzászólás