Lengyel hering tejfölben hozzávalók:

50 dkg heringfilé

8 dkg alma

1 hagyma

2 dl tejföl

só, cukor

citromlé esetleg mustár

1 csokor vágott petrezselyemzöld

Lengyel hering tejfölben elkészítése:

A kiáztatott heringfiléket 3-4 darabra vágjuk, salátás tálba helyezzük.

A megtisztított almát durva reszelőn lereszeljük, a hagymát apróra vágjuk.

Összekeverjük a tejföllel, cukorral, sóval, citromlével ízesítjük. Hozzáadhatunk egy kevés mustárt.

A heringet leöntjük az így elkészített szósszal.

Megszórjuk petrezselyemzölddel.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 60 perc