Máltai grillezett hal hozzávalók:

4 személyre

4 vastag szelet kardhal (ponttyal helyettesíthető)

1 csokor petrezselyem

3 gerezd fokhagyma

1 citrom leve

4 evőkanál olívaolaj

só, bors

Máltai grillezett hal elkészítése:

A petrezselymet vágjuk apróra, és keverjük el az olajjal, zúzzuk bele a fokhagymát, nyomjuk bele a citromlét, és keverjük össze. Sóval, borssal ízesítsük.

A petrezselyem szárait használva ecsetnek kenjük meg a halszeleteket ezzel a páccal, és a hűtőbe téve hagyjuk állni néhány órát.

Ezutén tegyük olajjal megkent grillrácsra, és 10-15 perc alatt süssük meg.

A megfordításnál legyünk nagyon óvatosak.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 90 perc