Bécsiszelet Schnitzelwirt-módra hozzávalók:

disznó hús

tojás

liszt

zsemlemorzsa

olaj

citrom

Bécsiszelet Schnitzelwirt-módra elkészítése:

A hússzeleteket mindkét oldalukon klopfold meg fél centi vastagra, közben az inakat, zsírereket vágd át, hogy süléskor ne rántsák össze a húst.

Sózd be, s gyengén permetezd meg vízzel.

Forgasd a szeleteket felvert tojásba, majd lisztbe, utána újra tojásba, végül prézlibe.

A panírozás után azonnal süsd 180 fokos olajban szőkéspirosra.

Tálaláskor adj hozzá egy nyolcadnyi citromot.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 45 perc