Bali paradicsomos kolbász hozzávalók:

2 nagy fej hagyma

50 dkg főző kolbász

5 dkg szalonna

12 dkg gombás paradicsomszósz

kechup

só, bors

oregano

vegeta

Bali paradicsomos kolbász elkészítése:

A hagymát szálasra szeleteljük, a kolbászt vékony karikára, a szalonnát apró kockákra vágjuk.

A szalonnát megolvasztjuk, a forró zsírba öntjük a hagymát, amit megfonnyasztunk, majd következik a kolbász, amit sötét barnára főzünk.

Közben összekeverjük a hozzávalókat, a kechupot csak akkor adjuk hozzá, ha nem elég sűrű a szósz. Ha a kolbász állaga jó, gyorsan hozzáadjuk a szószt. Csak egyet rottyantjuk (nehogy odaégjen)!

Ha túl sűrű a szósz kis vízzel, vagy csontlével a rottyanás előtt hígítható.

Nehéz étel, sok friss, finom kenyérrel fogyasztható.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 40 perc