Bélszín roston zöldfűszeres vajjal hozzávalók:

60 dkg bélszín

só, őrölt bors

2 evőkanál olaj

2 evőkanál mustár

10 dkg vaj

1 gerezd fokhagyma

1 csokor petrezselyem

1 csokor snidling

1 csokor bazsalikom

Bélszín roston zöldfűszeres vajjal elkészítése:

A bélszínt szeletekre vágjuk, sóval, őrölt borssal megszórjuk, mustárral és olajjal megkenjük és lefedve, hűvös helyen legalább egy napon át érleljük.

A puha vajat összekeverjük a finomra vágott fokhagymával, petrezselyemmel, snidlinggel és bazsalikomlevéllel, kevés sóval ízesítjük, majd vizes alufóliára halmozzuk. Hengerré formálva becsomagoljuk és behűtjük.

A bepácolt hússzeleteket faszénparázs felett megsütjük, majd a rostélyról leemelve minden szeletre egy-egy kanálnyi fűszervajat helyezünk.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 120 perc