Grilltipp: Bélszínkockák nyárson hozzávalók:

60 dkg bélszín (de disznócombból is szeretjük)

24 kisebb gombafej

4 sárga és piros színű kaliforniai paprika (kápia paprika is lehet)

2 késhegynyi őrölt bors

2-3 evőkanál olaj

1 mokkáskanál mustár

Grilltipp: Bélszínkockák nyárson elkészítése:

A lehártyázott bélszínt körül-belül 4×4 cm-es kockákra vágjuk, és olajos-mustáros keverékben megforgatjuk.

A zöldpaprikából a bélszínhez hasonló nagyságú kockákat vágunk.

A konzerv gombafejekről leszűrjük a levet, a friss gombát pedig megtisztítjuk. Mivel csak a gombafejet hasznosítjuk, így a törzsére nem lesz szükségünk. Használjuk fel más gombás ételhez.

Az előkészített alapanyagokat – gombával kezdve és befejezve – váltakozva nyársra húzzuk.

Körben megsózzuk és meghintjük őrölt borssal.

Parázs fölött – gyakran forgatva a nyársat – megsütjük.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 60 perc