Sonkával töltött palacsinta hozzávalók:

előre elkészített sós palacsinta

sonka vagy párizsi

trappista sajt

tejföl

margarin

vöröshagyma

só, bors, vegeta

Sonkával töltött palacsinta elkészítése:

A hagymát felkockázzuk és forró vajban vagy margarinban üvegesre sütjük.

Ha elkészült, befűszerezzük pirospaprikával, borssal, vegetával.

Ezután beletesszük a kockára vágott sonkát vagy párizsit és egy kicsit megsütjük.

Ha elkészült, szűrőn keresztül a zsiradékot összegyűjtjük egy edényben, amihez hozzákeverjük a tejfölt. A sonkát összekeverjük kockára vágott sajttal.

A sonkás töltelékkel megtöltjük a palacsintákat és batyukat formázunk belőlük.

Kivajazott tűzálló tálba helyezzük a batyukat, leöntjük a tejfölös krémmel és előmelegített sütőben 15-20 percig sütjük a legkissebb fokozaton.

Csak frissen finom!

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 120 perc