Ananász tál hozzávalók:

500 ml tejszín

400 ml tejföl

1 csomag vaníliás cukor

2 doboz ananász

2 evőkanál cukor

rum ízlés szerint

2 csomag babapiskóta

Ananász tál elkészítése:

A feldarabolt piskótát összekevrem az ananásszal és állni hagyom.

A tejszínt keményre verem, hozzáadom a tejfölt, a cukrot, a rumot, a vaníliát és a két kanál ananászlét.

Ezt a masszát hozzáadom a piskótához, szépen elkavarom, a tetejét elsimítom és megszórom cukrozott kakaóval.

Ha valami különlegesebbet szeretnénk, elkészíthetjük kehelyben is. Helyezzük a piskótát, ananászt és a krémet rétegesen, majd a tetejét díszitsük kakaóporral és csokival.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 30 perc