Zöldborsós sertéspaprikás hozzávalók:

1/2 kg sovány sertéshús

2 szál közepes sárgarépa

30 dkg zöldborsó

2-3 evőkanál tejföl

2 evőkanál olaj

pirosarany

gulyáskrém

Zöldborsós sertéspaprikás elkészítése:

A húst kockákra vágjuk. Forró olajon fehéredésig pirítjuk. Adunk hozzá pirosaranyat és gulyáskrémet, sóval ízesítjük. Kevés vizet aláöntve, fedő alatt félpuhára főzzük.

Ezután hozzáadjuk a borsót és a vastagra szeletelt sárgarépát. (Ha kell, még öntünk alá vizet.)

Az egészet puhára főzzük, és a végén hozzáadjuk a tejfölt.

Nokedlivel vagy párolt rizzsel kínáljuk.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 60 perc