Joghurtos-vaníliás málnakrém hozzávalók:
600 g málna
4 dl tej
8 babapiskóta
4 evőkanál mandulalikőr
2 evőkanál porcukor
8 dl joghurt
2 evőkanál méz
3 csomag vaníliás cukor
Joghurtos-vaníliás málnakrém elkészítése:
A málna 2/3 részét áttörjük.
A babapiskótákat összetörjük, 4 pohár aljára szórjuk, meglocsoljuk 1-1 evőkanál likőrrel.
A gyümölcspépet elkeverjük a cukorral és 2 csomag vaníliás cukorral, és a piskótákra öntjük.
2 dl tejszínt habbá verünk.
A joghurtot habosra keverjük a mézzel és tejszínhabbal, majd hűtőbe rakjuk.
Tálalás előtt verjük fel a maradék tejszínt a maradék vaníliás cukorral, és öntsük rá a málnakrémre.
0 hozzászólás