Virslipástétom hozzávalók:

30 dkg virsli

1 kis fej vöröshagyma

10-15 dkg burgonya

1 evőkanál mustár

fűszerek ízlés szerint

pirospaprika

Virslipástétom elkészítése:

Főzzük meg a virslit, és a burgonyát héjában.

Ha elkészültek, hámozzuk meg a burgonyát, és a virslivel együtt daráljuk le.

A masszába reszeljünk 1 kávéskanálnyi vöröshagymát, adjuk hozzá a mustárt, egy késhegynyi pirospaprikát, sót.

Az egészet dolgozzuk jól össze és üvegtálkában tegyük hideg helyre.

A virslipástétom rozskenyérre kenve a legfinomabb.

A szendvicseket díszíthetjük kemény tojással és petrezselyemlevelekkel.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 50 perc