Krampampuli bólé hozzávalók:
1 db 250 g-os süvegcukor
2 palack jó minőségű vörösbor
1 dl rum
narancs héja
citromkarikák
rúdvanília
szegfűszeg
Krampampuli bólé elkészítése:
Készíts elő egy hőálló tálat, egy hőálló tartórácsot és egy rezsót. A tálba kerüljön a 2 palack bor, majd tégy hozzá narancshéjat, citromkarikákat, rúdvaníliát és szegfűszeget ízlésed szerint. Az egészet forrósítsd fel.
Helyezd a hőálló tálra a tartórácsot, és tedd rá a süvegcukrot. Óvatosan, de alaposan locsold meg a süvegcukrot rummal, majd gyújtsd meg. Folyamatosan, kanalanként locsold a süvegcukrot a rummal, amíg az teljesen bele nem olvad a borba.
A koktélt ihatod forrón, de hűtve is kitűnő.
0 hozzászólás