Joghurtos gyümölcssaláta hozzávalók:

30-40 dkg eper, málna vagy szeder

2 savanykás alma

2 banán

2 mandarin

2 dl natúr joghurt

2 evőkanál virágméz

Joghurtos gyümölcssaláta elkészítése:

Az epret nagyságától függően felezzük vagy negyedeljük. Az almát meghámozzuk, magházát eltávolítjuk és apró kockákra vágjuk.

A banánt meghámozzuk és felkarikázzuk. A mandarint gerezdekre szedjük, esetleg a gerezdeket félbe is vághatjuk.

A gyümölcsöket üvegtálba tesszük, ráöntjük a mézzel elkevert joghurtot és jól behűtjük.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 20 perc