Zöldséges sült hús hozzávalók:

60 dkg lapocka vagy oldalas (lehet vegyesen is)

60 dkg vegyes zöldség (borsó, kukorica, répa, paprika)

60 dkg krumpli

olaj

1 fej hagyma

bors

delikát

fokhagymapor

paprika

őrölt kömény

Zöldséges sült hús elkészítése:

A zöldséges sült húshoz a húsokat apró kockákra vágjuk, illetve az oldalast csíkokra. Egy nagy tepsibe tesszük, jól bedörzsöljük a fűszerekkel.

A nyers zöldségeket rászórjuk a húsra, a megtisztított krumplit pedig vékony hasábokra vágjuk, és a hús és zöldség közé keverjük.

Meglocsoljuk olajjal, de csak annyira hogy ne tocsogjon. (Hagymát is karikázhatunk rá.)

Lefedjük fóliával, és előmelegitett sütőben megsütjük, és megpirítjuk, 1,5-2 óra alatt készül el, közben kb. kétszer kell megkavarni.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 120 perc