Ananászos-csokoládés muffin hozzávalók:

25 dkg ananászkonzerv (körszeletes)

26 dkg finomliszt

2 teáskanál sütőpor

fél teáskanál szódabikarbóna

1 teáskanál fahéj

6 dkg csokireszelék

1 db tojás

14 dkg cukor

80 ml olaj

280 ml tej

Ananászos-csokoládés muffin elkészítése:

A lisztet összekeverjük a sütőporral, a szódabikarbónával és a csokireszelékkel.

Az ananászt kis darabkákra vágjuk.

A tojást felverjük a cukorral, az olajjal és a tejjel.

A lisztes keveréket is hozzákeverjük.

Végül az ananászt is hozzákeverjük.

A sütőformákat megtöltjük a muffin masszával és készre sütjük.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 45 perc