Magyaros makaróni hozzávalók:

3 ujjnyi szelet császárhús

50 dkg sertéscomb

1 fej vöröshagyma

2 cikk fokhagyma

1 evőkanál pirospaprika

2 db zöldpaprika

1 db paradicsom

60 dkg makaróni

12 dkg reszelt sajt

Magyaros makaróni elkészítése:

A császárszalonnát kockára vágjuk, zsírjára sütjük, hozzáadjuk a szintén apróra vágott hagymát, megszórjuk pirospaprikával, majd ha már kész a pörköltalap, jöhet a kockára vágott sertéscomb, a fokhagyma, a só és kis adagokban a víz.

Ha elkészült a pörkölt, adjuk hozzá a karikára vágott zöldpaprikát és a paradicsomot.

Főzzük ki a makarónit, majd ha leszűrtük, keverjük össze a pörkölttel.Öntsük jénai edénybe, szórjuk meg reszelt sajttal és süssük forró sütőben kb. 20 percet.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 60 perc