Kínai spagetti hozzávalók:
4 személyre
30 dkg spagetti
30 dkg csirkemell
1-1 piros és zöld húsú paprika
10 dkg gomba
1 csokor zöldhagyma
2 gerezd fokhagyma
1 evőkanál étkezési keményítő
2 evőkanál szójaszósz
friss gyömbér
őrölt bors, só
erőspaprika
olaj
Kínai spagetti elkészítése:
Ajánlatos wokban készíteni. Forró olajban megfuttatjuk a keményítővel kevert, csíkokra vágott csirkemellet és fehéredésig sütjük. Az edény oldalára húzzuk, a visszamaradt olajban átforgatjuk a finomra vágott fokhagymát és gyömbért; a feldarabolt paprikát, gombát és zöldhagymát, szójaszósszal, sóval és borssal ízesítjük.
1-2 percig sütjük, majd hozzátesszük az előre megfőzött spagettit és a húsos raguval összeforgatva még 1-2 percig sütjük. Tálaláskor meghintjük karikára vágott erőspaprikával.
0 hozzászólás