Ági narancsos harcsája hozzávalók:

2 evőkanál (oliva) olaj

1 közepes hagyma

2 gerezd fokhagyma

1 csokor petrezselyem

2 db narancs leve

1/2 citrom leve

só, bors

harcsa

Ági narancsos harcsája elkészítése:

A harcsa:

Ági narancsos harcsájához a teljesen bőrtelenített és csont nélküli halszeleteket besózva állni hagyjuk.

A szósz:

Amíg a harcsa áll, a hagymát olajon megpároljuk, majd levéve a tűzről hozzáadjuk a zúzott fokhagymát, sót, borsot, valamint a narancs és citromlét. Ezután a szószt összeforraljuk.

A kikészítés:

A halszeleteket beletesszük egy tűzálló edénybe, leöntjük a szósszal és lefedve forró sütőben 15-20 percig pároljuk, majd fedő nélkül 15-20 percig sütjük.

Krumplipürével kitűnő halétel.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 60 perc