Füstölt lazac fűszermártással hozzávalók:

4 személyre

25 dkg melegen füstölt lazac

4 dkg rucola

metélőhagyma

0,5 dl fűszermártás

Fűszermártás

1,5 dl tejföl

2 evőkanálnyi Hp-mártás (ez a paradicsomos-fűszeres alapmártás akár el is hagyható)

kapor

2 evőkanálnyi mustár

2 evőkanálnyi citromlé

Füstölt lazac fűszermártással elkészítése:

A mártáshoz összekeverjük az összes hozzávalót.

A metélőhagymával és rucolával ízesítjük a fűszermártást.

A lazacot tányérokra rendezzük, a fűszernövényekkel díszítjük és a mártással tálaljuk.

A fűszermártásos füstölt lazac finom és egészséges halétel.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 25 perc