Fűszeres marhavagdalt nyárson hozzávalók:

60 dkg marha színhús

10 dkg kövér sertéshús

1 mokkáskanál őrölt bors

1 késhegynyi fokhagymás só

4 kicsi, kemény paradicsom

2 evőkanál olaj

Fűszeres marhavagdalt nyárson elkészítése:

A marhahúst és a sertéshúst ledaráljuk, vagy nagyon finomra vágjuk. A kétféle húst borssal, fokhagymás sóval és sóval fűszerezzük, jól összegyúrjuk, majd hűtőszekrénybe téve megdermesztjük.

Közvetlenül a sütés előtt kicsi, hosszúkás, kb. 4 cm vastag hengereket formálunk belőle, és ezeket nyársra húzzuk. A nyársak végére paradicsomot teszünk.

Olajjal megkenjük, és gyakori forgatás közben parázs fölött megsütjük.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 80 perc