Fitnesz pulyka hozzávalók:

40 dkg pulykamell

16 szelet nyers füstölt sonka

1 dl barna sör

16 mirelit burgonyatallér

2 dl tejföl

2 evőkanál mustár

citromlé

só, bors

metélőhagyma

majoránna

Fitnesz pulyka elkészítése:

A pulykahúst, 16 db ujjnyi vastag hasábra vágjuk. Mustárral megkenjük, borssal, majorannával megszórjuk és egyenként belecsavarjuk a sonkaszeletekbe. Kiolajozott tepsibe fektetjük és leöntjük a barna sörrel. Először lefedve, majd fedő nélkül összesen 1 órát sütjük. A mártáshoz a maradék mustárt elkeverjük a tejfölben, sóval, borssal, citromlével, apróra vágott snidlinggel ízestjük. A burgonyatallérokat fagyott állapotban bő, forró olajban megsütjük. A mustármártást és a friss káposztasalátát külön kínáljuk hozzá.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 90 perc