Sajtkrémmel töltött gomba hozzávalók:

3-4 közepes méretű gomba

fél tubus krémsajt

petrezselyemzöld

tej

só, bors

reszelt sajt

Sajtkrémmel töltött gomba elkészítése:

A gombát megpucoljuk, tönkjét kiszedjük és megmossuk. Leszárítjuk és megtöltjük a töltelékkel. A krémsajtot kikeverjük egy pici tejjel, apróra vágott petrezselyem zölddel, borssal, sóval.

Ezt a gombákba töltjük és megszórjuk reszelt sajttal.

Egy tűzálló tálat kivajazunk, beletesszük a töltött gombafejeket és 180 fokon kb. 15 percig sütjük.

Petrezselymes rizzsel tálaljuk.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 45 perc