Fűszervajas töltött burgonya hozzávalók:

4 személyre:

8 nagy burgonya

4 csirkemellfilé (db-ja 15 dkg)

2 csokor tavaszi hagyma

1 rúd fűszeres vaj

Fűszervajas töltött burgonya elkészítése:

A fűszervajas töltött burgonyához a burgonyákat alaposan megmossuk, és héjában kb. 20 percig főzzük. A húst megmossuk, sóval, borssal bedörzsöljük. A hagymát megtisztítjuk, karikákra vágjuk.

A húst a grillrácson gyakran megforgatva megsütjük, majd vékony csíkokra vágjuk.

A burgonyát lecsepegtetjük, tetejéből levágunk egy vékony szeletet, és belsejét kivájjuk.

Beletöltjük a húst, a hagymát, és egy-egy szelet fűszervajat fektetünk rá.

Alufóliába csomagoljuk, és 10-15 percig grillezzük.

1 adag: 675 kcal

A burgonyát friss paradicsommal, fűszervajjal körítve tálaljuk.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 40 perc