Libasült szilvás káposztával hozzávalók:

4 db libacomb

1 db sárgarépafél zeller

2 fej vöröshagyma

1 fej vöröskáposzta

8 db szilva

2 dl fehérbor

1 evőkanál olaj

3 evőkanál cukor

bors, só

Libasült szilvás káposztával elkészítése:

A libacombokat bevagdossuk és sóval, borssal fűszerezzük. Felszeleteljük a zellert, a répát és 1 fej hagymát, majd egyenletesen leterítjük egy tepsi aljára. Rátesszük a combokat és kevés vizet öntünk alá.

Közepes hőmérsékleten, gyakran locsolgatva ropogósra sütjük. A káposztát felszeleteljük, a másik hagymát és a szilvákat cikkekre vágjuk.

A cukrot kevés olajban karamellizáljuk, majd beletesszük a hagymát, káposztát és a szilvát (ebben a sorrendben), és megpároljuk.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 70 perc