Halgulyás hozzávalók:

1 fej hagyma

60 dkg burgonya

szegedi fűszerpaprika

1 zöldpaprika

1 paradicsom,

2 gerezd fokhagyma

50 dkg lebőrözött harcsafilé

csípős Piros Arany

1 halászlékocka

olaj vagy mangalicazsír

Halgulyás elkészítése:

A finomra vágott hagymát a zsiradékban üvegesre pirítjuk, paprikával megszórjuk és másfél liter vízzel felöntjük.

Belerakjuk a tisztított, kockákra vágott burgonyát, a paprika és a paradicsom felaprított húsát.

Sózzuk, lefedve, kis lángon főzzük.

Beletesszük a halászlékockát, a zúzott fokhagymát, ízlés szerint csípős Piros Aranyat.

Amikor a krumpli majdnem puha, beletesszük az ujjnyi széles szeletekre vágott halhúst.

Forrón tálaljuk.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 70 perc