Roston sült töltött paradicsom hozzávalók:

egész paradicsomok

sonka szeletek

emmentáli sajt

tojássárgája

bazsalikom

só, bors

Roston sült töltött paradicsom elkészítése:

A paradicsomok szárcsonkját eltávolítom, kalapját éles késsel levágom s félreteszem, belsejét kikaparom, a megmaradt paradicsomot sózom, borsozom, húsát finomra vágom.

A sonkát csíkokra vágom, az emmentálit lereszelem, a bazsalikomot durvára aprítom.

Összekeverem a tojássárgával, sóval, borssal, majd a paradicsom húsával, a sonkával, a sajttal és a bazsalikommal.

A masszát a paradicsomokba töltöm, visszateszem a tetejére a kalapokat.

A paradicsomokat bekenem olajjal, rostélyon kb. 20 percig sütöm, míg puha lesz és héja kissé megbarnul.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 40 perc