Kelkáposztaleves oldalassal hozzávalók:

fél kiló oldalas (sertéshús)

fél kiló kelkáposzta

két kanál cukor (kávéskanál)

egy liter erőleves

só, bors

ételízesítő

Kelkáposztaleves oldalassal elkészítése:

A sertésoldalast kicsi darabokra szeleteljük majd forró vízben öt percig főzzük.

A kelkáposztákat vékony csíkorka vágjuk.

A felszeletelt oldalasokat öntsük fel a már előre megfőzött erőlevessel, majd forraljuk fel és ezt követően kicsi lángon fűzzük puhára, majd adjuk hozzá a kelkáposztát, ízlés szerint ízesítsük sóval, borssal, ételízesítővel, addig főzzük amíg minden meg nem fő.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 45 perc