Csirkefasírt hozzávalók:
egy kicsontozott csirkemell
1 sárgarépa
1 nagy burgonya
2 gerezd fokhagyma
1 tojás
3-4 evőkanál zsemlemorzsa
petrezselyem
kapor
1 evőkanál paradicsompüré
fűszerek
Csirkefasírt elkészítése:
A húst megdaráljuk.
A sárgarépát és a burgonyát megreszeljük majd jól lecsorgatjuk a levét.
A fokhagymát megtörjük és a zöldeket apróra vágjuk, majd összekeverjük az összes hozzávalót.
A fűszereket izlés szerint tesszük: só, bors, paprika, fasírt fűszer és vegeta.
Abban az esetben ha az összetétel túl lágyra sikerült még teszünk hozzá zsemlemorzsát. Nedves kézzel kis fasírtokat formálunk majd forró olajban kisütjük.
Burgonyapürével tálaljuk.
A receptet truedelights ajánlotta.
0 hozzászólás