Csirkefasírt hozzávalók:

egy kicsontozott csirkemell

1 sárgarépa

1 nagy burgonya

2 gerezd fokhagyma

1 tojás

3-4 evőkanál zsemlemorzsa

petrezselyem

kapor

1 evőkanál paradicsompüré

fűszerek

Csirkefasírt elkészítése:

A húst megdaráljuk.

A sárgarépát és a burgonyát megreszeljük majd jól lecsorgatjuk a levét.

A fokhagymát megtörjük és a zöldeket apróra vágjuk, majd összekeverjük az összes hozzávalót.

A fűszereket izlés szerint tesszük: só, bors, paprika, fasírt fűszer és vegeta.

Abban az esetben ha az összetétel túl lágyra sikerült még teszünk hozzá zsemlemorzsát. Nedves kézzel kis fasírtokat formálunk majd forró olajban kisütjük.

Burgonyapürével tálaljuk.

 

A receptet truedelights ajánlotta.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 30 perc