Tormás kelkáposzta csorba marha lábszárral hozzávalók:

1 póréhagyma

hagyma (nem muszáj)

sárga répa

zeller gumó

kelkáposzta

torma

savanyú káposzta leve

1 tojás

Tormás kelkáposzta csorba marha lábszárral elkészítése:

A zöldségeket (póréhagyma, répa, zeller gumó) felaprítod, megpárolod egy kicsit, hozzáadod a megmosott, feldarabolt káposztát és megpárolod, aztán hozzá adod a marha lábszárat.

Ha a káposzta megpuhult, a lábszár húsának is puhának kell lennie.

Savanyú káposztalevet és tormát (kb. 2 kanálnyit), majd apróra vágott petrezselyemzöldet teszel bele és végül belehabarsz egy tojást.

Melegen tálald.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 60 perc