Tojásos zsömle hozzávalók:

4 zsömle

4 tojás

4 dió nagyságú vajkocka

só, bors

1 késhegynyi csípős paprika

Tojásos zsömle elkészítése:

Vágd le a zsömlék tetejét és egy kiskanállal szedj ki valamennyit a belsejükből.

Tegyél minden zsömlébe egy kocka vajat, üss bele egy tojást úgy, hogy a sárgája egyben maradjon.

Sózd, borsozd, paprikázd ízlés szerint.

Vajazz ki egy tepsit, tedd bele a zsömléket és tedd rájuk a levágott zsemle tetőket.

15 percre helyezd megfelelő lángú sütőbe, hogy a tojás fehérje kissé megkeményedjen.

 


Forrón fogyasztható.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 20 perc